Onze industriële warmtepompen

Het ontwerp principe van de Oilon Scancool productfamilie is om zowel koelen als verwarmen met één en dezelfde warmtepomp uit te voeren. Onze industriële warmtepompen zijn in staat om warm water te produceren tot 90 ° C met lage GWP (Global Warming Potential) koelmiddelen.

Warmtepompen van de Oilon Scancool serie zijn compact, betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken. Meerdere warmtepompen kunnen in serie worden geplaatst om zo een efficiënt en flexibel systeem te creëren. Veelzijdige automatisering is een essentieel kenmerk van de Oilon Scancool producten. De intuïtieve en flexibele gebruikersinterface bevordert de natuurlijke energie-efficiënte bedrijfsvoering.

Voor de automation is gekozen voor een geïntegreerd digitaal systeem voorzien van een 7” touchscreen display. Uiteraard is het systeem programmeerbaar en te integreren in uw gebouwbeheersysteem.

Oilon Scancool P150-P450

Industriële warmtepompen van de Oilon Scancool P-serie genereren warm water tot 90 ° C met een hoog rendement, zelfs bij het draaien bij gedeeltelijke capaciteit. Warmtepompen van de P-serie zijn zeer geschikt voor het verwarmen en koelen toepassingen van gebouwen en industriële installaties.

Een resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling, energie-efficiënte en betrouwbare zuigercompressoren houden de exploitatie- en onderhoudskosten omlaag.

Capaciteitsrange: 145 – 437 kW

Oilon Scancool S180 – S1200

Industriële warmtepompen van de Oilon Scancool S-serie produceren warm water tot 67 ° C met een hoog rendement.

De S-serie is zeer geschikt voor hoge capaciteitstoepassingen en de productie van een basislast. Warmtepompen van het type S-serie hebben bewezen en energie-efficiënte compacte schroefcompressoren.

Capaciteitsrange: 191 – 1516 kW

Oilon Scancool RE110 – RE420

Industriële warmtepompen van de Oilon Scancool RE serie zijn het meest geschikt voor het verwarmen en koelen van grote gebouwen en industriële installaties.

Producten van de RE-serie zijn voorzien van scroll compressoren van de meest betrouwbare compressor fabrikanten.

Capaciteitsrange: 107 – 546 kW

Wat kan Geoteq voor mijn bedrijf betekenen?
Neem contact met mij op.