PV installaties

PV (photo voltaisch) installaties omhelst het opwekken van elektrische energie door middel van panelen. Onze doelstelling is dezelfde als alle voorstanders van duurzaamheid in Nederland, namelijk een zo veel mogelijk warmteopwekking met zo weinig mogelijk uitstoot van schadelijke stoffen. Als warmteopwekker is de warmtepomp al een duurzaam product op zich zelf, met een COP van meer dan 4,5 is Oilon zelfs één van de koplopers. Een warmtepomp heeft elektriciteit nodig om te kunnen functioneren. De keus om dan ook zelf de elektriciteit op te wekken is logisch.

Grote voordelen

In Nederland vindt dit op dit moment veel gevolg. Het installeren van PV installatie is populair geworden. Logisch, want de terugverdientijd is realistisch en de opbrengsten van moderne panelen worden steeds beter.

Aanvullend op de keuze voor een duurzame warmtepompinstallatie is eigen opwekking van elektriciteit. Geoteq kan u helpen in de keuze en het dimensioneren van de PV installatie. Samen met de opwekking en afgifte systemen is ook de monitoring van PV installaties zeer goed mogelijk. Dit komt de bewustwording van duurzaamheid te goede.

Wat kost een warmtepomp?
Vraag hier uw offerte aan.